Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Po šlehačce to nesklouzne, ale musí to být klasické smetana na šlehání ušlehaná se ztužovačem šlehačky.
zajimalo by mne,jestli to po te slehacce neklouze.aby to pri jidle neutikalo a nebyly jsme vic upatlani nez pochutnani.dekuji predem.zajimave
Je to tak vynikajici moucnik, sice smoc sladky, ale bozsky.
Tak tohle vyzkousim jen kvuli tomu zajimavemu nazvu a dam vedet jak nam japonsky vitr zachutnal:-))
Palačinky s jablky
Lepenice
Pařížský dort
Ivetčin kynutý knedlík
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Zeleninové placičky II.
Makronky se třemi náplněmi
Jednoduchá citronová buchta
Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou
Pohankové palačinky s nutellou a…
Uzenářský maxichleba s cibulovým…
Luštěninový salát s rukolovým pestem…
Mramorový dort s čokoládovou polevou
Zelňačka s klobásou
Kuře na paprice
Císařský trhanec
Linguine s růžičkovou kapustou a…