Japonské filé

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jarka O.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filé pokapeme citronem a necháme odpočinout. Zeleninu nakrájíme nadrobno nebo nastrouháme nahrubo, podusíme na másle, přendáme do pekáčku, položíme filé, okořeníme, pokapeme smetanou a navrch položíme plátky oloupaných mandarinek. Zasypeme sýrem a zapečeme.
2
Podáváme jak jinak než s rýží.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • MartikK
    MartikK |

    7. 6. 2011 22:38

    Moc dobré. Doporučuji nešetřit mandarinkami.

Další doporučené recepty: