Janinčiny tyčinky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Listové těsto rozválíme asi na 3 mm tenké a rozkrájíme na pláty dlouhé asi 5 cm a široké asi 1,5 cm. Rozkrájíme také jablka a to na plátky. Na rozkrájené plátky listového těsta položíme jeden plátek jablka a odkrojíme čouhající kousky.
2
Potom zabalíme plátek tak, aby se plátek jablka zlomil na dvě části, zalepíme, aby jablko nevypadlo a potřeme žloutkem.
3
Na něj nasypeme krystalový cukr a a mandle. Pečeme do zlatova.
4
Podáváme buď posypané skořicí nebo čisté.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Jablka Listové těsto Mandle Skořicový cukr Žloutek

Komentáře k receptu

  • Lada Kunetková
    Lada Kunetková |

    10. 4. 2007 22:52

    Nebude jednodušší ty plátky jablek sládat na těsto před nakrájením?A pak krájet spolu? Raději to zkusím takhle.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: