Jablečný raciolkový salát

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: RomanaFranck

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks jablka
    • 250
      ml řecký jogurt - pravý
    • 1
      lžička skořice - mletá
    • 3
      lžíce med

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jablka zbavíme jadérek a nakrájíme na menší kousky. V mističce vyšleháme citronovou šťávu s medem a se skořicí a směs přidáme k nakrájeným jablkům. Zalijeme jogurtem a vršek bohatě posypeme nalámanými Raciolkami.
2
Pokud máte rádi Raciolky křupavé, ihned podávejte. V opačném případě nechte hodinu uležet v ledničce, Raciolky krásně změknou.
Zařazení: Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.