Jablečný křen II.

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Křen s jablky pomeleme na masovém strojku nebo ustrouháme na robotu a smícháme s cukrem, solí a octem. Směs naplním do dobře vymytých skleniček a uzavřeme. Podáváme k vařenému masu nebo k uzenině.
2
Takto připravený jablečný křen vydrží několik týdnů bez sterilizace. Pokud připravujeme větší množství a na delší dobu můžeme krátce sterilovat 15 minut při 80 °C.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jablka Křen Ocet Sůl
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Katka0501
    Katka0501 |

    5. 1. 2013 22:55

    také děláme k ovaru, je to výborné.

  • Věra Štroblová
    Věra Štroblová |

    4. 11. 2008 12:15

    Tak jsem vykopala takový půlmetrový křen na zahradě a jdu slavnostně vyrábět něco na zimu :-)))) Doufám, že neoslepnu až budu strouhat. (opět něco s jablky, aby se to nepletlo)

Poslední navštívené:

Abecední seznam: