Hrníčková bublanina s drobenkou
Hrníčková buchta pro nezkušené
Hrníčková bábovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Většinu buchet dávám na 160°C a na 45 minut občas méně
Prosím na kolik stupňů a na jak dlouho se ta buchta peče?
a šlo by místo polohrubé mouky použít hladkou? nemám jinou k dispozici.
a vanilkový cukr tam není?
Marokánky
Jiný houbový gulášek
Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem
"Pěnové" koláčky z listového těsta
Čočková polévka ze zbylé čočky na…
Bramborové buchty - kynuté
Rychlé povidlové řezy
Bábovka z červené řepy
Grilovaná krkovička se zeleným…
Špagety Carbonara
Čevapčiči
Turecká vejce
Pórková polévka s cizrnou
Mandlový koláč s rebarborou
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Čokoládová pěna s malinami
Mangové smoothie
Čokoládové muffiny