Hraška na obalování

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g hraška hrachová směs na obalování
    • 120
      ml voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hrašku smícháme s vodou, má mít hustotu hořčice. Obalujeme v ní zeleninu, sýr, maso a smažíme. V Hrašce jsou velmi dobré i obalované takové druhy zeleniny, které se běžně neobalují, např. papriky, cibule na plátky, pórek, plátky syrových brambor, růžičková kapusta apod.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jana
    Jana |

    2. 12. 2012 12:24

    Je to směs z hrachu koření a bezlepkových mouk. Můžete s ní například smažit, zahušťovat, používat jako náhradu vajec anebo dělat mnoho jiných dobrot. Tady jsou webové stránky, kde najdete více informací: www.ceria.cz Určitě vyzkoušejte! Stojí za to ;-)

  • Jana
    Jana |

    2. 12. 2012 12:24

    Je to směs z hrachu koření a bezlepkových mouk. Můžete s ní například smažit, zahušťovat, používat jako náhradu vajec anebo dělat mnoho jiných dobrot. Tady jsou webové stránky, kde najdete více informací: www.ceria.cz Určitě vyzkoušejte! Stojí za to ;-)

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    14. 2. 2006 13:22

    Nemáte sa prečo ospravedlňovať. Máte práce s týmto webom habadej, nedá sa všetko ustriehnuť.

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    14. 2. 2006 13:04

    Terezko, omlouvám se, úplně jsem váš příspěvek v diskuzi přehlédla.

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    14. 2. 2006 12:39

    Petro, napísala som o Hraške do rubriky "Jen tak". Pozrite tam : )))

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    14. 2. 2006 11:13

    Petro, je to napsáno v receptu. Bližší info např. tady http://www.zzbrno.cz/cl_hraska.htm

  • Petra
    Petra |

    14. 2. 2006 11:07

    Nevím, co je to hraška... :-(