Griotka po domácku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: ma.si

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do nádoby (nejlépe třílitrové sklenice) dáme omyté višně, posypeme je cukrem a zalijeme rumem. Přikryjeme celofánem, dobře zavážeme a necháme asi 2 měsíce (dokud se cukr nerozpustí) v chladnu odležet.
2
Dobře vychlazený nápoj s višněmi podáváme ve vyšší skleničce doplněné delší lžičkou.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hnědý rum Višně

Komentáře k receptu

  • Dede .
    Dede . |

    17. 8. 2008 12:28

    Recept vyskúšaný,je to výborné len som dala viac alkoholu,len neviem čo ďalej s višňami pretože ich chcem scediť aby ostal len likér.Viem ako ich využiť len ako ich ďalej uskladniť?Treba ich zasterilizovať alebo dokonca zamraziť?

  • Jiří Kubíček
    Jiří Kubíček |

    13. 11. 2006 19:06

    na půl litru višňové šťávy přidejte půl litru rumua podle toho jak chcete mít griotku ostrou dolijemelepší vodkou a přidávám asi 04cl griotkové tresti.

  • Věra
    Věra |

    13. 9. 2006 12:21

    Přidávám, hřebíček a kousek celé skořice má to lepší chuť. Pocezené višně můžem používat na poháry a nebo jen tak mlsat jsou dobrý (rumový)

Abecední seznam: