Garibaldi dip

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g majonéza
    • 2
      lžíce hořčice
    • citronová šťáva
    • 1
      lžička sardelová pasta
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • pepř mletý
    • sůl
    • cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Majolku promícháme s hořčicí, sardelovou pastou a kečupem. Vmícháme citronovou šťávu, pepř, sůl a podle potřeby trochu vody. Podle zvyklosti a chuti můžeme do omáčky vmíchat ještě lžičku cukru.

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    9. 2. 2008 15:25

    delala jsem k masovemu fondue

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    10. 12. 2004 13:16

    Můžete jej podávat k masu, pečivu nebo zelenině. Chuti a fantazii se meze nekladou.

  • marie krejzarova
    marie krejzarova |

    9. 12. 2004 15:49

    Docela by mě zajímalo jakou přílohu k tomu