Francouzská zálivka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hořčici rozmícháme s octem v hladkou směs, po kapkách vešleháváme olej a šleháme dále, až zálivka je hladká. Dochutíme ji solí a pepřem. Suroviny můžeme také rozšlehat v mixéru. Hned ji použijeme.
Použité ingredience v tomto receptu: Hořčice plnotučná Ocet Pepř mletý Slunečnicový olej Sůl
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jirka
    Jirka |

    23. 4. 2006 13:10

    Místo slunečnicového jsem přidal kvalitní olivový olej a použil na salát z rajčat, okurek a ledového salátu.Zálivka nádherně obalila zeleninu a jako příloha k vepřovým biftečkům to bylo opravdu výborné.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: