Fondue z toblerone

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Zdravy mlsoun

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozpustit v ohni čokoládu a šlehačku, přidat likér a ihned podávat s krájeným, nebo celým ovocem (kiwi, ananas, jahody, kanadské borůvky atd.). Je lepší, když pod fondue hoří nízká svíčka. Ovoce napichujeme na vhodná napichovátka, při cestě do úst podložíme sušenkou.
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Kávový likér Ovoce Smetana ke šlehání Sušenka
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    20. 9. 2009 13:54

    Ovocné fondue děláme také, i když ne z Toblerone, ale z kvalitní hořké čokoláda (z cca 70%tní). Do 100g rozpuštěné čokolády přidávám cca 50 g másla a frťana třešňovice, meruňkovice a pod. alkoholu. Ovoce doporučuji předem nachystat - vypeckovat, nakrájet na sousta atd. Naposledy jsme měli nektarinku, hroznové víno. ostružiny, banán a švestky. Je to výborná chuťovka a zejména děti ocení to, že si sousta samy připravují. Simča

Další doporučené recepty: