Filé v alobalu II.

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks rybí file
    • 4
      lžička hořčice kremžská nebo obyčejná
    • 1
      ks jarní cibulka
    • 1
      ks pórek
    • 1
      ks mrkev
    • 100
      g anglická slanina
    • 4
      lžička citronová šťáva
    • máslo
    • 1
      špetka bazalka
    • 1
      špetka tymián
    • 1
      lžička koření na ryby
    • alobal

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Každou porci dáváme na samostatný alobal. Na alobal položíme anglickou slaninu, na to dáme filé, které posypeme kořením na ryby (Vitana, Kotanyi), pokapeme citrónem a potřeme hořčicí. Na ochucené porce filé klademe nahrubo nastrouhanou mrkev, pokrájený pórek, jarní cibulku. Posypeme bazalkou a tymiánem. Navrch dáme kousek másla.
2
Alobal zabalíme, aby neunikla žádná šťáva. Naskládáme vedle sebe do pekáče a pečeme asi hodinu na 190 - 200 °C. Pět minut před dokončením alobal otevřeme (tak, aby nic nevyteklo) a necháme opéct.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Roman Prokš
    Roman Prokš |

    3. 7. 2007 11:52

    Brambory k alobalu?

  • Gábina Houšková
    Gábina Houšková |

    28. 8. 2006 15:37

    to vypadá lákavě, to musím vyzkoušet. Možná by tam šly dát i brambory a bylo by to vše hotové naráz