Fenyklová minutka s kořeněným masem

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 21
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso dle vlastního výběru pokrájíme na nudličky(kostky), osolíme a okořeníme. V pánvi s rozpáleným olejem zprudka osmažíme dozlatova a ke konci smažení přidáme smažit do zlatova i fenykl pokrájený na tenké nudličky.
2
Osmažené maso s fenyklem podáváme s bramborovou a zeleninovou přílohou.
Použité ingredience v tomto receptu: Koření na steak Kuřecí maso Olej Sůl Zeleninový fenykl
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Živcová
    Živcová |

    17. 1. 2017 14:51

    Výborné,rychlé=dokonalé.

  • Hejduková
    Hejduková |

    16. 5. 2016 10:40

    Recept je rychlý a moc dobrý, děkuji za něj.

  • kacka
    kacka |

    11. 4. 2015 19:43

    vyborne a velmi rychle

  • Eva
    Eva |

    27. 1. 2015 14:33

    Já jsem jednou jedla u kamarádky vegetariánky salát z fenyklu a moc mi nechutnal. Na tohle bych si i zvykla :-D .

  • Vendula
    Vendula |

    24. 2. 2013 17:08

    Dnes jsem poprvé kupovala i připravovala fenykl, docela jsem se bála, ale je to dobré a taky rychlé. Vyzkouším i nějaký ten salát, protože mi fenykl chutnal i syrový.

  • Robina
    Robina |

    9. 2. 2012 19:28

    <:-) chutné <:-)