Fazolový salát s tuňákem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Abies Alba

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g fazole konzervované ve slaném nálevu
    • 185
      g tuňák ve vlastní šťávě
    • 4
      ks rajčata
    • cibule menší
  • Zálivka
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžíce med
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • česnek utřený
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fazole propláchneme, přidáme na drobno nasekaného tuňáka, rajčata na kostičky a cibuli na malé kostičky. Zalijeme dobře promíchanou zálivkou, promícháme a necháme asi 2 hodiny odležet v chladu.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Baara30
    Baara30 |

    25. 5. 2012 10:07

    Vyzkoušela jsem ho, jen fazole jsem uvařila (adzuki) a moc mi chutnal. Zvláště zálivka.

  • Daniela Barvínková
    Daniela Barvínková |

    26. 6. 2009 20:39

    Výborný salát...místo cibule jsem dala kousek žluté papriky a ledový salát...s propečenými bagetkami super večeře :)