Dvoubarevné flameri

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: danio.rerio

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do kastrůlku se silným dnem nalijeme 1/4 l mléka, mírně zahřejeme a přidáme 25 g krupice a 10 g cukru (možno přidat třeba trochu přírodní vanilky, kdo má rád). Povaříme do zhoustnutí a rozdělíme do 2 misek. Postup opakujeme ještě jednou s tím, že do mléka přidáme vrchovatou čajovou lžičku holandského kakaa.
2
Uvařenou krupici rozdělíme na první (již mírně ztuhlou) krupici. Po vychladnutí buď necháme v miskách a rovnou zdobíme nebo zkusíme vyklopit na talířky, vzniknou nám malé bábovičky, které zdobíme ovocem, případně čokoládou, šlehačkou, medem nebo oříšky.
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr Kakao Krupice Med Mléko Ovoce Šlehačka

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: