• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Devil eggs
    Napište svůj komentář k receptu

    Devil eggs

    autor: Kukajda
    0.0
    moje hodnoceni
    0.0
    hodnotilo: 0
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Devil eggs
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 10
        ks vejce
      • hořčice
      • 2
        lžíce majonéza
      • sůl
      • pepř mletý
      • paprika červená na posyp

    Postup přípravy receptu

    1
    Vejce uvaříme natvrdo. Vychladlé rozkrojíme na půlku a vyjmeme žloutek tak, aby nám zůstal neporušený bílek. Žloutky umícháme s majonézou a podle chuti přidáme plnotučnou hořčici. Uděláme takovou jakoby kaši, kterou pak plníme uvařené bílky a nakonec posypeme červenou paprikou.
    2
    Velice rychlé pohoštění.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Eňo ňuňo dort

    Eňo ňuňo dort

    Pařížský dort Eli

    Pařížský dort Eli

    Domácí limetkový extrakt

    Domácí limetkový extrakt

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Di
      Di | 3. 10. 2007 07:46

      Je to tak, Daniello. Ale zkuste na to upozornit a najde se dost těch, co vám ukousnou hlavu. Lucie, je to v silách přispěvatelů, i když samozřejmě někdy se to nepodaří. Chce to jen chtít a dát si tu práci - je to snažší než vypsat celý recept! To není žádné pomlouvání ani čepýření se, už jsem to vysvětlovala mnohokrát - jde jen o to chtít něco dělat lépe!!

    • Daniella O.
      Daniella O. | 2. 10. 2007 21:24

      Di,musim s Vami naprosto souhlasit. Vcera jsem hledala nejaky recept podle ingredienci a vyjelo mi snad 5 nebo 6 uplne stejnych, akorad,ze nekdo daval cesnek a nekdo cibuli. Procist to vsechno mi zabralo vice casu,nez samotne vareni.

    • Lucie Kopecká
      Lucie Kopecká | 2. 10. 2007 21:20

      Není v moci ani samotné paní Kovářové prostudovat všechny recepty a zjistit, jestli náhodou už nezveřejnila ten samý nebo dost podobný, natož aby to dokázal občasný přispivatel. Pokud autorce pokrm chutná a má pocit, že by mohl zaujmout i třeba jen pár lidí, tak proč ne.

    • Di
      Di | 2. 10. 2007 11:00

      Lucie nejde o jednodušší recept, ale o to, že recept tu už je, možná jen ne pod tak cizokrajným názvem. Takže stále stejný problém - možná by měli mít více ohledu ti, co sem vkládají stále tytéž recepty,ale vymýšlejí jim čím dál tím více atraktivní názvy. Kdo se v tom má orientovat?

    • Lucie Kopecká
      Lucie Kopecká | 1. 10. 2007 22:27

      A je to zase tady, jeden jednodušší recept a vy se zase sesypete jak rozčepýřené ..., schválně, kdo víc pomluví. Jak bylo již mnohokrát řečeno, tyhle recepty jsou i pro začínající kuchařky, tak proboha mějte trochu ohledy a hned nekritizujte

    • Lenka
      Lenka | 27. 9. 2007 14:59

      Nataso, nevim, co jste myslela tim, ze se cesi nezaprou...Nikdo Vas prece neurazel a navic musim dat vsem za pravdu. Petra ma pravdu, ze tam patri horcice Dijon a musi se uslehat krasne do hladka, Jana ma pravdu, ze se dostanou koupit v kazdem levnem bufetu a Anonym zase v tom, ze jsou to ta nejobycejnejsi plnena vejce. Mate pravdu, ze je to rychle pohosteni, ale ja bych navsteve radeji pripravila neco lepsiho, i kdyz mozna malinko casove narocnejsiho.

    • Natasa Hale
      Natasa Hale | 26. 9. 2007 20:33

      Koukam, ze se cesi nezaprou.....

    • Anonym
      Anonym | 26. 9. 2007 15:05

      Po pravdě řečeno pod tímto názvem se skrývají docela obyčejná plněná vejce, která se tu běžně připravovala možná dávno před tím, než autorka sama spatřila světlo světa.

    • Anonym
      Anonym | 26. 9. 2007 13:55

      Možná proto, že většina z nás je v Americe na každém rohu neochutnala...

    • Jana
      Jana | 25. 9. 2007 21:04

      Nechapu, proc ten podpis autorka receptu, kdyz se tyhle vejce v americe prodavaji na kazdem rohu???

    • Petra
      Petra | 25. 9. 2007 20:52

      Tento recept uz tady je pod nazvem Plnena vejce od pani Lady Kovarove, jenom trochu pracnejsi, ale je mnohem chutnejsi. Do Devil eggs se navic nadava plnotucna horcice, ale horcice Dijon, protoze je pikantnejsi. Ze zloutku se nedela jakoby kase, ale musi se krasne uslehat do hladka a potom se daji bilky krasne plnit treba plastikovym pytlikem s ustrizenym ruzkem. Kdo chce, muze ozdobit petrzelkou nebo pazitkou.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
    Chuťovky Vaření Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Hořčice Majonéza Paprika Pepř mletý Sůl Vejce
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Vepřová játra na smetaně

    Vepřová játra na smetaně

    Zapečený lilek s parmezánem

    Zapečený lilek s parmezánem

    Bublanina s rybízem

    Bublanina s rybízem

    Cuketové sušenky

    Cuketové sušenky

    Italská bábovka II.

    Italská bábovka II.

    Thajská polévka

    Thajská polévka

    Banánový dort s kakaovou šlehačkou

    Banánový dort s kakaovou šlehačkou

    Zeleninový salát s cottage sýrem

    Zeleninový salát s cottage sýrem

    Grilovaný květák (brokolice)

    Grilovaný květák (brokolice)

    Doporučujeme

    30 minut
    Čočková polévka s pórkem

    Čočková polévka s pórkem

    30 minut
    Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

    Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

    30 minut
    Toskánská polévka

    Toskánská polévka

    20 minut
    Banánové lívance s kokosem a mákem

    Banánové lívance s kokosem a mákem

    20 minut
    Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

    Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

    20 minut
    Panna cotta s granátovým jablkem

    Panna cotta s granátovým jablkem

    30 minut
    Jarní šakšuka

    Jarní šakšuka

    90 minut
    Hrnečková pomerančová bábovka

    Hrnečková pomerančová bábovka

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    Poslední sledované recepty

    38
    Karlovarský knedlík
    Karlovarský knedlík
    35
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    34
    Brokolicová polévka se smetanou
    Brokolicová polévka se…
    29
    Míša řezy
    Míša řezy
    27
    Domácí kuřecí čína
    Domácí kuřecí čína

    Zajímavé články

    Oslaďte si život pohárem nejen na MDŽ: retro piškotový, opilý, zmrzlinový a další
    Oslaďte si život pohárem nejen na MDŽ: retro…
    Bábovka s tvarohem: Recept si oblíbily Geislerová, Štíbrová a další celebrity!
    Bábovka s tvarohem: Recept si oblíbily Geislerová…
    Zapékané těstoviny, brambory i maso: 12 receptů vám pomůže rozhodnout, co vařit
    Zapékané těstoviny, brambory i maso: 12 receptů…
    Feta těstoviny vládnou sociálním sítím. Tenhle trend musíte zkusit!
    Feta těstoviny vládnou sociálním sítím. Tenhle…
    Palačinkový dort: Jednoduchý slaný koláč plný sýra si zamilují i děti!
    Palačinkový dort: Jednoduchý slaný koláč plný…

    Sledujte nás

    AHA.cz Děs Děrgela z Ordinace: Místo líbánek peklo, stálo to šílené peníze

    Děs Děrgela z Ordinace: Místo líbánek peklo, stálo to šílené peníze

    AHA.cz Tamara a Tomáš Klusovi: KONEC jedné etapy!

    Tamara a Tomáš Klusovi: KONEC jedné etapy!

    AHA.cz Deník Aha! 6.3.2021

    Deník Aha! 6.3.2021

    Dáma.cz Bolek Polívka: Chtěl studovat biologii, málem emigroval, stále je v pubertě

    Bolek Polívka: Chtěl studovat biologii, málem emigroval, stále je v pubertě

    Dáma.cz PETRA (45): Přítel mě znásilnil, zatímco vedle spaly děti. Bojím se ho

    PETRA (45): Přítel mě znásilnil, zatímco vedle spaly děti. Bojím se ho

    Ženy.cz Nejen pletené vesty jsou módní hit. Nosit se budou i tyhle!

    Nejen pletené vesty jsou módní hit. Nosit se budou i tyhle!

    Maminka.cz Výborný domácí chleba i bez pekárny - vyzkoušejte náš recept!

    Výborný domácí chleba i bez pekárny - vyzkoušejte náš recept!

    Reflex.cz Filmy a seriály, které letos bojují o České lvy a můžete je vidět online

    Filmy a seriály, které letos bojují o České lvy a můžete je vidět online

    E15.cz Jak se staví novodobá „roubenka“. Architekt roku ji zasadil do Krkonoš

    Jak se staví novodobá „roubenka“. Architekt roku ji zasadil do Krkonoš

    Abecedazahrady Máte malou zahradu? 30 tipů, jak z ní vybudovat útulné místo k odpočinku

    Máte malou zahradu? 30 tipů, jak z ní vybudovat útulné místo k odpočinku

    • Recepty.cz
    • Devil eggs
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí