Ďábelské jehly

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: lit1

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí maso řízek
    • 300
      g játra kuřecí játra
    • 1
      ks pórek nebo cibule
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      ks zelená paprika
  • Marináda
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 4
      grilovací koření ĎÁBELSKÉ!
    • 1
      lžička hořčice
    • 1
      lžička strouhaný křen

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na větší kousky a na několik hodin jej společně s pokrájenými játry necháme proležet v marinádě (v chladničce).
2
Papriky a cibuli nebo pórek nakrájíme na dílky, které střídavě s masem a játry napichujeme na jehly. Grilujeme asi 10-15 minut po všech stranách.
3
Příloha: v přírodě - pečivo a pikantní kečup nebo vhodnou studenou omáčkou. Doma - brambory na všechna způsoby, syrová zelenina, zeleninový salát.
4
Tento recept jsem před pár lety někde objevila.

Komentáře k receptu

  • Marie Šindelová
    Marie Šindelová |

    27. 4. 2009 13:14

    Dopadlo to nad očekávání!Dospělí mlaskali a rádi játra dojídali po dětech.Těm moc játra nejela,ale to mně v jejich věku také ne.Grilovali jsme i lilek potřený marinádou-mňam.1*

  • Marie Šindelová
    Marie Šindelová |

    22. 4. 2009 18:39

    Játra na grilu jsem ještě nezkoušela,ale jelikož se blíží hezký víkend,tak se to úplně nabízí.Dám vědět jak to dopadlo,pak ohodnotím.A ne jako to játro,které zkazí hodnocení,aniž by k receptu dopsal co ho k tomu vedlo!

  • starek
    starek |

    13. 7. 2007 12:41

    stoji to za hovno