Chuťovky s tresčími játry

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • rohlík několik čerstvých
    • 1
      plechovka tresčí játra
    • 1
      ks krémový sýr
    • sůl
    • cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ze střední části rohlíků nakrájíme šikmo asi 3-4 cm silné krajíčky.
2
Okapaná játra utřeme se sýrem na hladkou pěnu, ochutíme solí, naneseme na rohlíky a hustě posypeme nadrobno nakrájenou cibulí.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Hedvika
    Hedvika |

    25. 12. 2006 15:10

    Budou na Silvestra! Dělám menší chlebíčky(aby se mi to tam vešlo),mažu hořčicovým máslem-100g másla,1uvařený žloutek,2lžičky hořčice,sůl,pepř.Namažu večky,pokladu kousky jater a posupu lehce cibulkou.Zdobím petrželkou.Já vím, klasika,ale třeba na ni někdo zapomněl, pod vlivem uzených lososů,krevetek a podobných laskominek.

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    23. 12. 2006 21:25

    Tyhle chuťovky miluji, jen je krájím cca 2 cm silně. Ty 3 - 4 dm mi přijdou moc ....

  • Hana Rožníčková
    Hana Rožníčková |

    21. 12. 2006 17:54

    Budu muset zakoupit tresčí játra, vzpomínka na dětství. Měli jsme je každé vánoce.