Česneková pasta ze zelených výhonků

moje hodnocení:

3,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • česnekové výhonky
    • sůl (na 1 kg pasty 200 g soli)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zelené výhonky česneku omyjeme a 2x umeleme na masovém strojku, promícháme se solí a plníme do skleniček, které dobře uzavřeme a dáme do lednice. Vydrží déle jak 1/2 roku.
2
<BR><BR>Můžeme používat např. na chléb se sádlem na topinky do polévek, na langoše, do pomazánek. Tato pasta je jemnější než-li česnekové stroužky a milovníci česneku si jistě poradí.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Denisa
    Denisa |

    20. 7. 2014 12:49

    J

  • Helena K.
    Helena K. |

    11. 1. 2008 21:15

    Díky za recept,musím zkusit.Zatím jsem výhonky jen zmrazovala a přidávám je v zimě,když vařím brambory.

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    24. 6. 2005 12:17

    To vypada dobre!