Bylinkové bagety

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bagety několikrát napříč nařízneme. Smícháme Ramu s provensálskými bylinkami a utřeným česnekem se solí a směsí potřeme naříznuté plochy baget. Vložíme do pekáče a chvíli pečeme dozlatova.
2
Výborná příloha k masu či zelenině.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Francouzská bageta Provensálské bylinky Rama Sůl

Komentáře k receptu

  • Kateřina Popelková
    Kateřina Popelková |

    23. 5. 2007 17:48

    Dělám podobné bagety, jen místo Ramy dávám olivový olej, v něm promíchám hodně prolisovaného česneku a nadrbno nasekám různé bylinky. Tyto bagety používám především jako přílohu k salátům..

  • Hana Rožníčková
    Hana Rožníčková |

    16. 4. 2007 18:52

    Dělám je jako Ivana, jen místo Ramy dávám klasické máslo s česnekem a s bylinkami, výborné ke grilování.

  • i.
    i. |

    16. 4. 2007 18:09

    Tak me napadlo, ze by se do tech rezu dal pridat i syr, jedno jaky...Vyzkousim

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    14. 2. 2007 10:33

    Tyto bagety dělávám také, jen je zabalím do alobalu a upeču, nejsou pak oschlé.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: