Bublanina s rebarborou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: SIMONA

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g cukr
    • 120
      g hera
    • 2
      ks vejce
    • 400
      g hladká mouka
    • 250
      ml mléko
    • 400
      g rebarbora
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • drobenka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cukr, rozpuštěnou heru, mouku, vejce, pudink, prášek do pečiva, mléko smícháme dohromady. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, posypeme na malé kousky nakrájenou rebarborou a drobenkou. Pečeme ve vyhřáté troubě na 175 °C, až zrůžoví. Lepší je druhý den po zvlhnutí.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • monousek
    monousek |

    26. 2. 2012 09:25

    recept výborný ale rebarboru jsem namíchala s kompotem jahod

  • Lucie Kopcová
    Lucie Kopcová |

    5. 6. 2010 16:03

    Vcelku vydařená originální chuť rebarbory. Těsto je nízké a moc nevyskočí.