• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Broskvová bábovka
    Napište svůj komentář k receptu

    Broskvová bábovka

    autor: aktija
    0.0
    moje hodnoceni
    0.0
    hodnotilo: 0
    doba přípravy: 60 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Broskvová bábovka
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 4
        ks vejce
      • 130
        g máslo
      • 220
        g cukr
      • 1
        balíček vanilkový cukr
      • 250
        g polohrubá mouka
      • 0,75
        balíček prášek do pečiva
      • 100
        ml mléko
      • 6
        ks broskvový kompot půlky
      • 2
        lžíce kakao

    Postup přípravy receptu

    1
    Do másla postupě zašleháme cukry a žloutky. Poté přidáme mouku s práškem do pečiva a mléko.
    2
    Broskve nakrájíme na menší kostky a přimícháme. Nakonec zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků.
    3
    Do vymazané a moukou vysypané formy dáme půl těsta, zbytek obarvíme kakaem a dolijeme do formy. Pečeme zvolna ve vyhřáté troubě na 180 °C.
    4
    Vychladlou bábovku pocukrujeme.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Rychlá broskvová buchta

    Rychlá broskvová buchta

    Broskvová zavařenina s rebarborou

    Broskvová zavařenina s rebarborou

    Broskvová limonáda s melounem

    Broskvová limonáda s melounem

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Helena Davídková
      Helena Davídková | 10. 3. 2009 13:04

      Bábovku jsme měli na dvě části - z formy vypadla půlka :o) všechny kousky broskví zůstaly nevysvětlitelně v půlce bábovky, ale i tak byla výborná a moc jsme si na ní pochutnali.

    • Marsi
      Marsi | 23. 5. 2007 13:28

      Bávovka je moc dobrá. Bála jsem se, že se třeba zdrcne, ale povedla se a určitě jsme jí doma neměli naposled.

    • Kristyna Ward
      Kristyna Ward | 30. 3. 2007 23:13

      Vyborna babovka , ja i miminko v brisku a manzel jsme si MOOOC pochutnali

    • Eva O.
      Eva O. | 28. 3. 2007 12:37

      Moc dobrá bábovka. Půlku jsme snědli ještě když byla horká a ta druhá taky moc dlouho nevydržela, takže určitě doporučuji.

    • Jarka
      Jarka | 7. 2. 2007 09:40

      Doporučuji vyzkoušet, moc nám chutnala, ještě jsme si ji přizdobili šlehačkou.

    • Miroslava Severová
      Miroslava Severová | 31. 1. 2007 12:58

      Už jsem dělala něco podobného loni (myslím z časopisu TINA) a do těsta se daly nakrájené na kostičky hrušky - čerstvé a asi půl hrnka nemletého máku. Bylo to moc dobré.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
    Moučníky Bábovky Pečení Oslava Návštěva Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Broskvový kompot Cukr Kakao Máslo Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vejce
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Hovězí maso na zázvoru

    Hovězí maso na zázvoru

    Drožďová pomazánka s ovesnými vločkami

    Drožďová pomazánka s ovesnými vločkami

    Linecký koláč trochu jinak

    Linecký koláč trochu jinak

    Piškotovo-vanilková bublanina s drobenkou = jahodová

    Piškotovo-vanilková bublanina s…

    Melounový sorbet

    Melounový sorbet

    Campari Orange Passion

    Campari Orange Passion

    Růžičky z listového těsta

    Růžičky z listového těsta

    Boloňské fazole pro vegany

    Boloňské fazole pro vegany

    Domácí lučina z mléka

    Domácí lučina z mléka

    Doporučujeme

    20 minut
    Tvarohová pomazánka s vejci

    Tvarohová pomazánka s vejci

    105 minut
    Krůtí roláda s citronovou majonézou a pečeným salátem

    Krůtí roláda s citronovou majonézou a…

    60 minut
    Grilovaný lilek Badrijani

    Grilovaný lilek Badrijani

    60 minut
    Vídeňský řízek se smetanovou kaší

    Vídeňský řízek se smetanovou kaší

    20 minut
    Salát z pečené červené řepy

    Salát z pečené červené řepy

    30 minut
    Sushi burger

    Sushi burger

    45 minut
    Jahodové tiramisu II.

    Jahodové tiramisu II.

    5 minut
    Smoothie bowl s jahodami

    Smoothie bowl s jahodami

    Poslední sledované recepty

    37
    Karlovarský knedlík
    Karlovarský knedlík
    36
    Míša řezy
    Míša řezy
    34
    Mechový dort s mascarpone
    Mechový dort s mascarpone
    33
    Palačinky
    Palačinky
    32
    Výborné hrníčkové knedle
    Výborné hrníčkové knedle

    Zajímavé články

    Zapečené řízky podle režiséra Zdeňka Trošky: Skvělý oběd z jednoho pekáče
    Zapečené řízky podle režiséra Zdeňka Trošky:…
    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z mletého masa!
    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z…
    Americké lívance a jejich líná verze podle Haliny Pawlowské
    Americké lívance a jejich líná verze podle Haliny…
    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen na víkend
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen…

    Sledujte nás

    AHA.cz TRAPAS jako hrom! Tohle si Zemanův Ovčáček za rámeček nedá

    TRAPAS jako hrom! Tohle si Zemanův Ovčáček za rámeček nedá

    AHA.cz Dominika Gottová (47): Drsné urážky v supermarketu!

    Dominika Gottová (47): Drsné urážky v supermarketu!

    AHA.cz Deník Aha! 17.4.2021

    Deník Aha! 17.4.2021

    Dáma.cz Anny Ondráková: Měla obdiv Hitlera, miloval ji boxer a točila s Hitchcockem

    Anny Ondráková: Měla obdiv Hitlera, miloval ji boxer a točila s Hitchcockem

    Dáma.cz 5 nejkrutějších znamení zvěrokruhu: Nepatří mezi ně také váš partner?

    5 nejkrutějších znamení zvěrokruhu: Nepatří mezi ně také váš partner?

    Ženy.cz Nejlepší outfity slavných z 90. let: Které z nich byste klidně nosili i dnes?

    Nejlepší outfity slavných z 90. let: Které z nich byste klidně nosili i dnes?

    Maminka.cz Jak přežít období vzdoru? Chce to trpělivost, empatii a nadhled

    Jak přežít období vzdoru? Chce to trpělivost, empatii a nadhled

    Reflex.cz Rozhovor s René Levínským o uzavřeném školství a jedné špatné predikci

    Rozhovor s René Levínským o uzavřeném školství a jedné špatné predikci

    E15.cz Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Abecedazahrady Skleník, fóliovník a pařeniště na balkon: Jak je vyrobit jednoduše a levně?

    Skleník, fóliovník a pařeniště na balkon: Jak je vyrobit jednoduše a levně?

    • Recepty.cz
    • Broskvová bábovka
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí