Bramborová buchta

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvařené brambory nastrouháme, přidáme ostatní a zpracujeme v těsto. Asi 1/4 těsta oddělíme, ostatní vyválíme a dáme na plech s vyšším okrajem, potřeme rybízovou marmeládou nebo povidly. Ze zbylého těsta uděláme nahoře mřížku. Pečeme na 175 °C.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • svobodka
    svobodka |

    28. 6. 2013 11:15

    Ten recept je téměř k ničemu, protože "jen jsem musela přidat více mouky" z minulého příspěvku znamená asi DVAKRÁT TOLIK. Jinak je ze všech ingrediencí kaše, se kterou se nedá pracovat. Ale buchta pak byla dobrá, jen nevím, jestli brzy neztvrdla, když je v ní tolik mouky - odvezl si ji syn :-D .

  • apolo
    apolo |

    17. 11. 2012 09:50

    No neznamená že když jsou tam brambory,tak že to je bramborová buchta. Do pravé bramborové buchty je to hodně daleko.

  • marcelanovakova
    marcelanovakova |

    8. 3. 2011 12:29

    Vyzkoušela jsem a moc dobré a jednoduché. Již jsem ji pekla dvakrát. Poprvé s kyselejší marmeládou a podruhé s povidly. Jen jsem musela přidat více mouky. Mohu doporučit...

Poslední navštívené:

Abecední seznam: