• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Barevný knedlík
    Napište svůj komentář k receptu

    Barevný knedlík

    autor: Horklice
    0.0
    moje hodnoceni
    5.0
    hodnotilo: 2
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Barevný knedlík
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 4
        ks brambory
      • 4
        ks rohlík
      • 1
        ks vejce
      • 1
        ks mrkev
      • pažitka
      • petrželka
      • sůl

    Postup přípravy receptu

    1
    Vše promícháme, uděláme kulaté knedlíky, které vaříme v osolené vodě cca 20 minut.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Barevný salát

    Barevný salát

    Barevný pekáč

    Barevný pekáč

    Barevný ovocný salát

    Barevný ovocný salát

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • venyss venyss
      venyss venyss | 30. 7. 2009 17:25

      Michaelo, já také dělám z nových brambor knedlíky. Ať už klasické bramborové, nebo i od paní Di chodské a žádný problém v tom nevidím. To bych musela přes léto vypustit bramborové knedlíky a moji kluci milují špenát,takže knedlíky z nových brambor a proč ne?

    • Michaela Linhartová
      Michaela Linhartová | 30. 7. 2009 11:06

      Paní Di, vy děláte z nových brambor knedlíky? To je škoda. To radši zkuste nové brambory s tvarohem (na strouhání). Já si počkám až na podzim na brambory, z kterých se už dájí dělat knedlíky.Já knedlíky dělám na páře... tzn. že dám do kastrolu vodu a přikreju to utěrkou, kterou přivážu provázkem a na to dám knedlík houskový. A bramborový ten zabalím do utěrky a vařím v horké vodě.Jinak je to zvláštní dělat ze syrových brambor knedlíky, tak vyzkouším a písnu.

    • Anonym
      Anonym | 13. 12. 2007 16:25

      a dá se to vůbec žrát?

    • Di
      Di | 7. 10. 2007 19:40

      Iveto, knedlíky tohoto typu se nejlépe uvaří v páře - také se mi léta rozvářely, alespoň první várka. Dobré je také dát na jednu bramboru a rohlík ještě lžíci polohrubé mouky a koule obalit v hladké mouce. Pařák je třeba pomastit. Knedlíky dělám zvláště z nových brambor, které hodně pouští vodu (neslévám) a přidávám tvrdé kostičky rohlíku. Hmotu udusám a nechám hodinu odpočinout.

    • Iveta Steidlová
      Iveta Steidlová | 7. 10. 2007 14:26

      mě se to hned rozvařilo, má se to dávat do studené nebo do vařící vody? Děkuji Iveta

    • Táňa
      Táňa | 10. 9. 2007 17:05

      velmi dobré

    • Lenka S
      Lenka S | 4. 8. 2007 13:30

      Dnes jsme měli k obědu, dobré a hezké! Oceňuji hlavně rychlou nenáročnou přípravu. Vaříla jsem je v páře.

    • Martina Horklová
      Martina Horklová | 9. 5. 2006 01:38

      Rohlíky se namáčet nemusí, já je někdy trošinku polévám rozpuštěným máslem - hold, zdravé to není, ale je to dobrý :-)) Ale nemusí to být.

    • Hana
      Hana | 8. 5. 2006 20:44

      Prosím o radu, ty rohlíky se mají asi namocit, nebo stačí voda co pustí brambory? Děkuji.

    • Martina Horklová
      Martina Horklová | 4. 5. 2006 11:48

      Přesně tak, je to prostě knedlík jako příloha, takže uvařte k němu něco dobrého - např. pečené kuře ala kachna a zelí nebo omáčku, dobrou chuť.

    • Anonym
      Anonym | 4. 5. 2006 10:00

      Je zařazený v kategorii přílohy, tak předpokládám, že ano.

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 4. 5. 2006 09:53

      Podávame ako prílohu ?

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Knedlíky
    Přílohy Knedlíky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Mrkev Pažitka Petrželka Rohlík Sůl Vejce
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Jahodový pohár se šlehačkou

    Jahodový pohár se šlehačkou

    Sněhové rohlíčky

    Sněhové rohlíčky

    Bůčková pochoutka

    Bůčková pochoutka

    Švestkový koláč V.

    Švestkový koláč V.

    Dortíčky se šlehačkou

    Dortíčky se šlehačkou

    Fofrperník

    Fofrperník

    Masovo-zeleninová rýže

    Masovo-zeleninová rýže

    Bochánky z odpalovaného těsta

    Bochánky z odpalovaného těsta

    Jáhlové muffiny

    Jáhlové muffiny

    Doporučujeme

    20 minut
    Tvarohová pomazánka s vejci

    Tvarohová pomazánka s vejci

    105 minut
    Krůtí roláda s citronovou majonézou a pečeným salátem

    Krůtí roláda s citronovou majonézou a…

    60 minut
    Grilovaný lilek Badrijani

    Grilovaný lilek Badrijani

    60 minut
    Vídeňský řízek se smetanovou kaší

    Vídeňský řízek se smetanovou kaší

    20 minut
    Salát z pečené červené řepy

    Salát z pečené červené řepy

    30 minut
    Sushi burger

    Sushi burger

    45 minut
    Jahodové tiramisu II.

    Jahodové tiramisu II.

    5 minut
    Smoothie bowl s jahodami

    Smoothie bowl s jahodami

    Poslední sledované recepty

    35
    Palačinky
    Palačinky
    29
    Výborné hrníčkové knedle
    Výborné hrníčkové knedle
    28
    "Orgasmus"
    "Orgasmus"
    25
    Svíčková na smetaně
    Svíčková na smetaně
    25
    Karlovarský knedlík
    Karlovarský knedlík

    Zajímavé články

    Zapečené řízky podle režiséra Zdeňka Trošky: Skvělý oběd z jednoho pekáče
    Zapečené řízky podle režiséra Zdeňka Trošky:…
    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z mletého masa!
    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z…
    Americké lívance a jejich líná verze podle Haliny Pawlowské
    Americké lívance a jejich líná verze podle Haliny…
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen na víkend
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen…
    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…

    Sledujte nás

    AHA.cz TRAPAS jako hrom! Tohle si Zemanův Ovčáček za rámeček nedá

    TRAPAS jako hrom! Tohle si Zemanův Ovčáček za rámeček nedá

    AHA.cz Dominika Gottová (47): Drsné urážky v supermarketu!

    Dominika Gottová (47): Drsné urážky v supermarketu!

    AHA.cz Deník Aha! 17.4.2021

    Deník Aha! 17.4.2021

    Dáma.cz Anny Ondráková: Měla obdiv Hitlera, miloval ji boxer a točila s Hitchcockem

    Anny Ondráková: Měla obdiv Hitlera, miloval ji boxer a točila s Hitchcockem

    Dáma.cz Velikonoce den po dni. Připravte si tradiční menu

    Velikonoce den po dni. Připravte si tradiční menu

    Ženy.cz Nejlepší outfity slavných z 90. let: Které z nich byste klidně nosili i dnes?

    Nejlepší outfity slavných z 90. let: Které z nich byste klidně nosili i dnes?

    Maminka.cz Kojící matky jako bohyně! Kontroverzní fotky nafotila jako reakci na kritiku

    Kojící matky jako bohyně! Kontroverzní fotky nafotila jako reakci na kritiku

    Reflex.cz Rozhovor s René Levínským o uzavřeném školství a jedné špatné predikci

    Rozhovor s René Levínským o uzavřeném školství a jedné špatné predikci

    E15.cz Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Abecedazahrady Skleník, fóliovník a pařeniště na balkon: Jak je vyrobit jednoduše a levně?

    Skleník, fóliovník a pařeniště na balkon: Jak je vyrobit jednoduše a levně?

    • Recepty.cz
    • Barevný knedlík
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí