Alčino domácí műsli

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balíček vločky ovesné
    • 1
      balíček rozinky
    • semínka dle chuti (slunečnice, lněné a tak)
    • ovoce dle chuti
    • kokos půl sáčku
    • 1
      balíček ořechy jak kdo má rád
  • Tekuté ingredience
    • 5
      lžíce med tekutý, případně rozpustit
    • 0,5
      hrnek olej
    • 0,5
      hrnek ovocná šťáva
    • vanilkový cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smíchat sypké ingredience a vedle v misce tekuté - dobře rozšlehat. Nakonec obojí dohromady. Péct zvolna, asi hodinu buď na vymazaném plechu nebo na pečícím papíře.

Komentáře k receptu

  • misalka
    misalka |

    3. 1. 2013 17:11

    Ahoj ja to zkousela a nic moc,ale dalo se to jist

  • Tereza T
    Tereza T |

    30. 11. 2010 14:20

    Opraveno, díky.

  • Ladia
    Ladia |

    29. 11. 2010 22:43

    Není pro děti

  • Tereza T
    Tereza T |

    25. 11. 2010 15:53

    Dobrý den, ingredience jsou doplněny, díky.

  • bobulka
    bobulka |

    25. 11. 2010 14:01

    Zdravím,v receptu jsem nenašla uvedené tzv.tekuté ingredience,takže nevím co tam z nich patří.Prosím,pokud má někdo tento recept v plném znění aby ho napsal,chtěla bych ho vyzkoušet.Moc děkuji.

  • lenča
    lenča |

    26. 4. 2007 20:12

    Napište prosím teplotu,na které se peče.

  • Šárka Golíková
    Šárka Golíková |

    13. 10. 2006 16:47

    Taky si dělám ty se salkem a přimíchám občas i kokos.

  • milla
    milla |

    13. 10. 2006 06:35

    šťáva jako klasická a ten olej dle chuti.Olivový má svůj pach, takže nevím snad jo.Já použila klasický zlatý vegetol.Z pečícího papíru to jde normálně dolů.Kakao jsem také zkoušela a i tahle varianta je dobrá.Děcka to zobala jak bonbonky.

  • Marie Svobodová
    Marie Svobodová |

    12. 10. 2006 12:18

    Dělám jako Katka se Salkem a ještě, poněvadž mám ráda čokoládové, přidávám kousky čokolády nebo vmíchám kakao. Peču na takové pečící folii a jde to velmi dobře sundat.

  • Gábina Houšková
    Gábina Houšková |

    12. 10. 2006 11:51

    jde to pak dobře odloupnout z pečícího papíru?

  • Šárka Tkáčová
    Šárka Tkáčová |

    12. 10. 2006 11:01

    Jaká šťáva tam patří? Myslíte čerstvou? Nebo sirup do čaje a do vody? A olej olivový? Chtěla bych zkusit udělat podle tohoto receptu .Díky za odpověď.

  • milla
    milla |

    11. 10. 2006 13:23

    když se to dělá zvolna, spíš něco mezi sušením a jemným pečením, tak se nespálí

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    11. 10. 2006 11:54

    Katko, já taky dávám ovoce a rozinky až nakonec, aby se nespálily.

  • Katka Maršálková
    Katka Maršálková |

    11. 10. 2006 11:22

    občas si taky dělám doma müsli. Rovnou na plechu smíchám 1 sáček ovesných vloček, vlašské ořechy podle chuti (můžou být i lískové, sušené ovoce, mandle atd.), strouhaný kokos a Salko (slazené mléko v konzervě). Během pečení promíchávám a až je směs zlatá, vmícháme rozinky. Necháme vychladnout a skladujeme v uzavřené nádobě.