Autor:

Zapékané brambory s masem v římském hrnci

Snadné
Ingredience
Brambory
syrové
1200 g
Vepřová plec 750 g
Anglická slanina 100 g
Mrkev 3 ks
Cibule 2 ks
Olivy  
Pepř mletý  
Sůl
nebo vegeta
 
Zapékané brambory s masem v římském hrnci

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na dno římského hrnce dáme na plátky nakrájenou cibuli, posypeme vegetou a opepříme.
Na cibuli přidáme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu.
Brambory, mrkev oloupeme. Nakrájíme na větší kostky a mrkev plátky.
Maso nakrájíme na kostky velké asi jako na guláš.
Vše dáme na cibuli, posypeme vegetou nebo osolíme, opepříme, přidáme olivy, přikryjeme vrchním dílem hrnce a dáme do studené trouby péct asi na 1,5 hodiny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Zapékané brambory s masem v římském hrnci

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web