Autor:

Zapékané brambory s masem v římském hrnci

Snadné
Ingredience
Brambory
syrové
1200 g
Vepřová plec 750 g
Anglická slanina 100 g
Mrkev 3 ks
Cibule 2 ks
Olivy  
Pepř mletý  
Sůl
nebo vegeta
 
Zapékané brambory s masem v římském hrnci

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na dno římského hrnce dáme na plátky nakrájenou cibuli, posypeme vegetou a opepříme.
Na cibuli přidáme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu.
Brambory, mrkev oloupeme. Nakrájíme na větší kostky a mrkev plátky.
Maso nakrájíme na kostky velké asi jako na guláš.
Vše dáme na cibuli, posypeme vegetou nebo osolíme, opepříme, přidáme olivy, přikryjeme vrchním dílem hrnce a dáme do studené trouby péct asi na 1,5 hodiny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Zapékané brambory s masem v římském hrnci

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web