Zapékané brambory s masem v římském hrnci

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1200
      g brambory syrové
    • 750
      g vepřová plec
    • 100
      g anglická slanina
    • 3
      ks mrkev
    • 2
      ks cibule
    • olivy
    • pepř mletý
    • sůl nebo vegeta

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na dno římského hrnce dáme na plátky nakrájenou cibuli, posypeme vegetou a opepříme.
2
Na cibuli přidáme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu.
3
Brambory, mrkev oloupeme. Nakrájíme na větší kostky a mrkev plátky.
4
Maso nakrájíme na kostky velké asi jako na guláš.
5
Vše dáme na cibuli, posypeme vegetou nebo osolíme, opepříme, přidáme olivy, přikryjeme vrchním dílem hrnce a dáme do studené trouby péct asi na 1,5 hodiny.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.