Tvarohová štola

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Marcela 1

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g tvaroh
    • 200
      g cukr
    • 1
      ks hera
    • 2
      ks vejce
    • 500
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • rozinky
    • ořechy Rozsekané

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zpracujeme v těsto, vyválíme vyšší plát, okraje na delších stranách přehneme přes sebe. Dáme na vymazaný plech a upečeme. Je to rychlé a výborné. U nás doma patří štola k nejoblíbenějším moučníkům.
Zařazení: Moučníky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Veronika Kunčíková
    Veronika Kunčíková |

    9. 12. 2007 14:01

    Přidávám ještě vanilkový cukr,dávám pouze jedno vejce a bohatě sypu moučkovým cukrem.Dle možností lze dochutit potrav.ochucovadlem,likerem a podobne.Je vyborna a u nas doma se ohřeje cca 1 hodinu:)

  • Di
    Di |

    4. 6. 2007 09:25

    Anonyme, tento recept není nejšťastnější, je v něm opravdu hodně tuku. Najděte si jiný recept na tvarohovou vánočku nebo mazanec.

  • Anonym
    Anonym |

    2. 6. 2007 10:12

    Pekla jsem vcera, chutove nebyla spatna, pekne vonela, ale je to tak tuhy a mastny moucnik, ze je potreba dobry zaludek a zlucnik. Ja uz nikdy pect nebudu.

  • Hana Rožníčková
    Hana Rožníčková |

    15. 12. 2006 10:55

    Tvarohová štola se může jíst hned, ale za 2 - 3 dny je ještě lepší. Ale u nás nemá šanci tak dlouho vydržet.

  • Jamat
    Jamat |

    23. 11. 2006 15:47

    Jak dlouho se tvarohová štola potřebuje odležet?

  • Hana Rožníčková
    Hana Rožníčková |

    21. 11. 2006 10:28

    Tuhle štolu dělám už několik let a nejen na Vánoce. Po upečení potřu máslem a posypu moučkovým cukrem. Vydrží ( když vydrží ) dlouho vláčná. Přidávám i kokos, může být kandované ovoce apod. Je opravdu výborná!!!