Autor:

Vepřové závitky v římském hrnci

30 minut PT0H30M
Obtížné
Ingredience
Vepřové maso 4 plátek
Paprikové klobásy 2 ks
Nakládané okurky 2 ks
Cibule 1 ks
Hořčice  
Sůl  
Pepř mletý  
Brambory 1 kg
Česnek 5 stroužek
Mletá paprika  
Petrželka 1 lžíce
Tatra
Vepřové závitky v římském hrnci

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Plátky masa naklepeme, osolíme, popepříme, potřeme hořčicí, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, půlku klobásy a nakrájenou okurku.
Zavineme spíchneme párátky. Do hrnce dáme na kousky nakrájené brambory, osolíme, přidáme na plátky nakrájený česnek, petrželku. Promícháme a posypeme mletou paprikou. Na vrch dáme závitky, zalijeme Tatrou a dáme do trouby péct. Pečeme asi na 200 °C asi 1,5 hodiny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Vepřové závitky v římském hrnci

Komentáře

  1. Miloš   27.01.2008 | 13:10 | reagovat | závadný

    Já dávám také 33% smetanu, má to rozhodně lepší chuť

  2. Anonym   18.02.2007 | 9:52 | reagovat | závadný

    Hano,pokud vaříte,tak snad chápete,že normální mléko ,byť s názvem Tatra by tomu moc nepomohlo.Já dávám místo Tatra mléka klasickou šlehačku-33%

  3. Jana H.   12.02.2007 | 16:26 | reagovat | závadný

    Paní Hano, dávala jsem v krabičce, ale je to určite 250 ml, je pouze 4% kondenzované mléko, ale lepší je v plechovce víceprocentní. Já se snažím dávat méně procentní , ale s Tatrou je to ještě lepší.Kdybych neměla strach, že mi to přeteče, dala bych určite alespoň 1,5 plechovky. Mám velký římský hrnec a vařila jsem to pro 4 osoby, tak aby brambory ještě zbyly. Máme je rádi i potom bez masa.Můžete dát i pálovou papriku, pokud ji snášíte. I toho česneku může být víc, ale záleží na vás. Vlastně si to můžete celé přizpůsobit svým chuťovým buňkám. Ať chutná. Jana H.

  4. Hana Rožníčková   12.02.2007 | 8:51 | reagovat | závadný

    Jano, myslíte Tatra mléko v malé krabičce nebo v plechovce nebo klasické 1 litrové v krabici?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web