Zapekané brambory s pórkem

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg brambory
    • 1
      pórek
    • 2
      ks pikantní klobása (2 nožičky)
    • 2
      dl mléko
    • 3
      ks vejce
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pórek nakrájíme na kolečka i se zelenou částí a spaříme vroucí vodou. Scedíme.
2
Do vymazaného pekáče dáme polovinu brambor nakrájených na kolečka, osolíme, opepříme, položíme pórek, kolečka klobásy a druhou vrstvu brambor. Osolíme, opepříme, zalijeme mlékem s rozkvedlanými vejci.
3
Pečeme v troubě asi 40 minut.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • cimrman
    cimrman |

    7. 1. 2016 20:49

    a ty brambory teda vařený nebo ne :'( , takový recepty jsou na prd :'(

  • pipča
    pipča |

    20. 5. 2013 16:59

    z receptu jsem nevyčetla jestli se peče ze syrových nebo vařených brambor, tak jsem dala vařené a bylo to dobré :-)

  • wera
    wera |

    20. 2. 2013 15:02

    mnam <3

  • Soňa Šeflová
    Soňa Šeflová |

    12. 5. 2010 20:51

    My místo vejce s mlékem dáváme šlehačku a ještě přidáváme kyselé zelíí..Je to mňamka :)

  • Tereza J.
    Tereza J. |

    29. 2. 2008 15:40

    Vierka, tá mrkvička by tam šla, len ja varenú mrkvičku nemôžem, takže ju vynechávam všade, kde sa dá:))) A kde sa nedá, tak sa potom hrám na popolušku:))) Inak, fotku som poslala tiež, a tá červená mrkvička by to farebne doladila, len u nás to z vyššie uvedených dôvodov nejde . Ale aj chuťovo by tam šla.

  • Věra z Dc
    Věra z Dc |

    29. 2. 2008 09:21

    Terezko moc pěkný recept. No a kdybych tam přidala nakrájenou mrkvičku, myslíš že by to šlo ? No a pak naservírovat natalíř na listech čínského zelí a k tomu nějaký salát nebo ozdobit zeleneninou, no paráda díky za tip :-)