Tatarák z kapra

Střední
Ingredience
Kapr
ODŘEZKY, které zbudou při dělání řízků (pouze netučné části)
 
Cibule  
Kečup - jemný  
Pepř mletý  
Sůl
+ další co patří do pravého tataráku mimo vajíčka
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Kapra bez kůže (stačí odřez), důkladně očistím od tuku semeleme na masovém strojku i s kostmi (ty se zachytí na šneku). Ve hmotě nezůstanou!!!

Vše, co patří do tataráku smícháme a trochu odpočinuté mažeme jako normálně na topinky.

(Ochutnáno a byl jsem překvapen - nemá chybu).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Tatarák z kapra

Komentáře

  1. Irena H.   02.01.2008 | 14:37 | reagovat | závadný

    Mám dotaz: ten kapr se nijak tepelně neupravuje?

  2. Kuchařka on-line   10.09.2007 | 9:07 | reagovat | závadný

    Opraveno.

  3. Václav FRONĚK   08.09.2007 | 8:33 | reagovat | závadný

    Jsem autor receptu a omlouvám se za nedokonalý recept,kde jsem neuvedl,že se MŮŽE použít z kapra pouze netučná část (kůže také ne).Tuk a kůže vše zkazí.Proto pozor aby i odřezy byly zbaveny tuku.Já nemám o rybu nouzi a tak používám hlavně boční filety.Jsem si jist,že by to šlo i z jiných sladkovodních ryb.PROMIŇTE. autor

  4. Anonym   18.10.2006 | 14:35 | reagovat | závadný

    Moc zajimavy !

  5. Tereza Jarčušková   18.10.2006 | 11:45 | reagovat | závadný

    Toto ukladám, ryby sú u nás v kurze, a takýto receptík ešte nemám :)))

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web