Tatarák z kapra

Střední
Ingredience
Kapr
ODŘEZKY, které zbudou při dělání řízků (pouze netučné části)
 
Cibule  
Kečup - jemný  
Pepř mletý  
Sůl
+ další co patří do pravého tataráku mimo vajíčka
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Kapra bez kůže (stačí odřez), důkladně očistím od tuku semeleme na masovém strojku i s kostmi (ty se zachytí na šneku). Ve hmotě nezůstanou!!!

Vše, co patří do tataráku smícháme a trochu odpočinuté mažeme jako normálně na topinky.

(Ochutnáno a byl jsem překvapen - nemá chybu).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Tatarák z kapra

Komentáře

  1. Irena H.   02.01.2008 | 14:37 | reagovat |

    Mám dotaz: ten kapr se nijak tepelně neupravuje?

  2. Kuchařka on-line   10.09.2007 | 9:07 | reagovat |

    Opraveno.

  3. Václav FRONĚK   08.09.2007 | 8:33 | reagovat |

    Jsem autor receptu a omlouvám se za nedokonalý recept,kde jsem neuvedl,že se MŮŽE použít z kapra pouze netučná část (kůže také ne).Tuk a kůže vše zkazí.Proto pozor aby i odřezy byly zbaveny tuku.Já nemám o rybu nouzi a tak používám hlavně boční filety.Jsem si jist,že by to šlo i z jiných sladkovodních ryb.PROMIŇTE. autor

  4. Anonym   18.10.2006 | 14:35 | reagovat |

    Moc zajimavy !

  5. Tereza Jarčušková   18.10.2006 | 11:45 | reagovat |

    Toto ukladám, ryby sú u nás v kurze, a takýto receptík ešte nemám :)))

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web