Autor:

Velikonoční nádivka

Střední
Ingredience
Rohlík 10 ks
Vepřový vývar  
Žloutek 10 ks
Majonéza 2 lžíce
Česnek 2 ks
Vepřová plec 500 g
Uzené maso - vařené 500 g
Bílek 10 ks
Kopřiva
Nebo petrželka
1 hrst
Tuk
a strouhanka
 
Velikonoční nádivka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzené

Na kostičky nakrájené rohlíky namočíme do masového vývaru, přidáme žloutky, sekané kopřivy nebo petrželku, majonézu utřený česnek, na kostičky nakrájené plecko a uzené maso.

Z bílků ušleháme sníh a lehce promícháme se směsí. Nalijeme na vymaštěný a strouhankou vysypaný pekáč a ve vyhřáté troubě pečeme pomalu do zlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 19 x
1-
4.53 19 5 1
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky Články z

Komentáře k receptu: Velikonoční nádivka

Komentáře

  1. Iveta   06.07.2015 | 9:29 | reagovat |

    Vynikající :-)

  2. mirek   04.04.2015 | 14:27 | reagovat |

    hody hody doprovody :-*

  3. bublinka13   20.04.2014 | 22:55 | reagovat |

    Vyborná, jen jsem jí také dělala bez majolky, ale určitě doporučuju :-)

  4. iva kratka   01.04.2013 | 12:19 | reagovat |

    delam ji stejne, jen majolku nedavam a pred pecenim ji pokapu rozpustenym maslem

  5. Ivca   31.03.2013 | 16:13 | reagovat |

    Je výborná, ze všech nejlepší, ale fotka spíš odradí :-\ .

    1. Standa   10.04.2015 | 13:18 | reagovat |

      To je fakt @&

1 2 3 4 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web