Autor:

Nočky se špenátem a slaninou

35 minut PT0H35M
Snadné
Porce: 3
Ingredience
Cibule 1 ks
Gnocchi 1 balení
na ozdobu
Slanina 100 g
podle chuti
Česnek  
Sojová omáčka  
Kuřecí maso 200 g
Špenát 250 g
Smetana na vaření  
podle potřeby
Máslo  
Olej  
Nočky se špenátem a slaninou

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Porcování:
Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno. Špenát překrájíme a kuřecí maso nakrájíme na menší kostky.

Příprava:
Na jedné pánvičce zpěníme cibulku a přidáme maso, orestujeme a poté necháme na mírném ohni dosmažit. Když je maso hotové, zakápneme sojovou omáčkou - maso má krásnou zlatavou barvu a lépe chutná. Mezitím, co smažíme kuřecí, si na druhé pánvičce rozpustíme máslo a poté přidáme špenát. Jakmile špenát povolí, přidáme česnek (často se česnek na másle smaží a poté přidává špenát, záleží na každém) - po pár minutách zlehka přiléváme smetanu a povaříme.
Jakmile je špenát hotový a provoněný česnekem, přidáme maso včetně šťávy z druhé pánve a ještě chvíli povaříme.
Mezitím uvaříme gnocchi dle návodu na obalu a společně s omáčkou podáváme. Dozdobit můžeme na pánvi dokřupava osmaženou slaninou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Fazolová polévka s bylinkami Odlehčené menu na víkend Články z

Komentáře k receptu: Nočky se špenátem a slaninou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web