Autor:

Nízkotučný banánový chlebíček

Snadné
Ingredience
Margarín 1/3 šálek
Cukr 1/2 šálek
Mouka 2 šálek
Prášek do pečiva 2 lžička
Jedlá soda 1/2 lžička
Banány
zralý - rozmačkaný na kaši
2 ks
Sojové mléko 1/2 šálek
Vanilka 1 lžička
Vlašské ořechy
nasekané
1/2 ks
Nízkotučný banánový chlebíček

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Margarín s cukrem utřeme dohladka, pak přimícháme mouku, sodu a kypříci prášek, nakonec přidáme zbylé suroviny. Všechno dobře promícháme a vylejeme do vymazané chlebíčkové formy, pečeme cca 50 minut (záleží na troubě).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
2+
4.2 5 5 1
Křupavý pohár s jogurtem Ideální letní snídaně: Cereálie s čerstvým ovocem Články z

Komentáře k receptu: Nízkotučný banánový chlebíček

Komentáře

  1. Sary   24.01.2012 | 16:03 | reagovat |

    co znamená 1/2 ks ořechů?? jak mám podle toho péct??

  2. pippiva   02.12.2011 | 14:28 | reagovat |

    Misto margarinu jsem pouzila panensky ol. olej, cukr trtinovy, mouku spaldovou. Pekny recept, vyborny moucnik! A trochu zdravejsi mlsani ;-)

  3. recepty 73   06.08.2009 | 19:32 | reagovat |

    Já,ještě horké propíchám špejlí a poleju čokoládou.Používám klasické mléko.Dávám 1.Jiří.

  4. Monika T   05.08.2009 | 23:20 | reagovat |

    Presne kvoli takýmto individuám, ktoré hodnotia recepty bez vyskúšania a z najvačšej zlomyseľnosti stráca hodnotenie receptov na tejto stránke doveryhodnosť a význam.

  5. ja js   05.08.2009 | 17:48 | reagovat |

    nic moc

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web