Sumeček

Snadné
Ingredience
Filety ze sumečka 4 ks
Sůl  
Kari  
Česnek  
Bylinky  
Olivový olej  
Sýr  
Strouhanka  
Sumeček

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filety osolíme, na jednu stranu dáme kari a na druhou stranu sumečka dáme česnek a bylinky.

Nastrouháme sýr a smícháme ho s domácí strouhankou, filety v něm obalíme.

Rozpálíme pánev (používám pánve od Tefalu s nepřilnavým povrchem), dáme na ni trochu olivového oleje a takto obalené filety v něm osmažíme.

Podáváme s bramborem, polité máslem a posypané petrželkou.

Poznámka: sumeček mořský - výborná ryba, nemá žádné kosti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
2+
4.17 6 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 6x)
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Sumeček

Komentáře

  1. Miroslava Kvasničková   21.08.2008 | 14:20 | reagovat | závadný

    Dnes jsem vyzkoušela daný recept. Kari zcela pohřbilo chuť ryby a sýr ve spojení se strouhankou do sebe nasákl nepředstavitelné množství oleje. Jako rodina máme tuto rybu rádi, ale v této úpravě - už nikdy.

  2. Alena V.   07.10.2007 | 8:58 | reagovat | závadný

    Vážená paní,zda obalujete filety příbo nebo až po rozmražení.Do obalu nedáváte vajíčko ?

  3. Máří   20.04.2007 | 11:38 | reagovat | závadný

    Máte pravdu všichni :-))) Pangasius je v přírodě dravec dorůstající až 3 m. Na naše stoly se dostávají farmově chované ryby ve stáří 1 rok - to mají těch 30-40 cm. Více například na http://forum.kulinarskadilna.cz/read.php?6,28,28

  4. Alena   19.04.2007 | 18:00 | reagovat | závadný

    Zdravím. Moc ráda bych věděla, jak to tedy s tím sumečkem je. Ja bydlím v Portugalsku a taky tady nemáme nij co by bylo tomuhle (25-30 cm/pangasius) podobné. Možná může poradit Kuchařka on-line. Jinak děkuji za zajímavý recept. Uz jsem zkousela jen místo sumečka jsem použila Doradu.Moooc dobré, ještš jednou díky.

  5. zita matejkova   17.03.2007 | 2:25 | reagovat | závadný

    Já se taky nezlobím a zdravím do Španělska,které mám moc ráda a prakticky každý rok tam jezdím.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web