Autor:

Kuře na whisky

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
 
Whisky  
Petrželka  
Smetana  
Mouka  
Pepř mletý  
Sůl  
Žampiony  
Máslo  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuřecí packy osolíme, opepříme a osmahneme na másle se žampiony. Podlijeme whisky, necháme oflambovat. Dále dusíme až je kuře hotové. Pak kuře vyjmeme, přidáme sekanou petrželku a krémovou smetanu. Zahustíme moukou a povaříme. Podáváme s brambory a celými lusky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: Kuře na whisky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web