Autor:

Kuře na whisky

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
 
Whisky  
Petrželka  
Smetana  
Mouka  
Pepř mletý  
Sůl  
Žampiony  
Máslo  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuřecí packy osolíme, opepříme a osmahneme na másle se žampiony. Podlijeme whisky, necháme oflambovat. Dále dusíme až je kuře hotové. Pak kuře vyjmeme, přidáme sekanou petrželku a krémovou smetanu. Zahustíme moukou a povaříme. Podáváme s brambory a celými lusky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Roláda z bramborového těsta Bramborové těsto krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Kuře na whisky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit! Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit!
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web