Fazolkovo-masová směs - rychle a chutně

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
2
porce
neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g vepřové maso : plec nebo kýta, kuřecí řízky, krůtí nebo králičí maso... cca
    • koření dle chuti (pepř, pálivá paprika... případně kořenící směs dle chuti)
    • sůl
    • olej
    • 400
      g fazolky
    • 2
      stroužek česnek cca
    • tymián dle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso pokrájíme na slabé nudličky nebo na kostičky, osolíme a okořeníme dle chuti a na hlubší pánvi s trochou rozpáleného oleje ho zprudka za občasného promíchání osmažíme doměkka a dozlatova. Během smažení si fazolky krátce spaříme ve vroucí osolené vodě, scedíme a necháme okapat. Ke konci smažení masa je přisypeme do pánve k masu, přidáme nastrouhaný nebo nasekaný česnek a trošku sušeného tymiánu, který nejprve promneme v dlani a pak ho teprve nasypeme do pánve. Společně pak ještě dosmažíme, dle chuti ještě opepříme či osolíme (použít můžeme i sojovou omáčku) a můžeme podávat.
2
Podáváme s bramborovou přílohou, čerstvým pečivem nebo česnekovým toustem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.