Krakovské palačinky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g uzené maso
    • 1
      ks cibule
    • 200
      g rýže
    • 0,5
      lžička pepř mletý
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • sůl
    • 6
      stroužek česnek
    • 8
      ks palačinky připravené obvyklým způsobem
  • Kapusta
    • 400
      g kapusta

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvaříme uzené maso. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a vsypeme rýži. Za stálého míchání mírně pražíme a pak zalijeme vodou z uzeného masa. Podle chuti osolíme a dusíme doměkka.
2
Maso nakrájíme a vmícháme do rýže. Opepříme. Hotové rizoto zabalíme do palačinek a podáváme s dušenou kapustou - kapustu nakrájíme, vsypeme na olej, osolíme a dusíme doměkka. Nakonec ochutíme utřeným česnekem
Zařazení: Maso Uzené

Komentáře k receptu

  • Tamara
    Tamara |

    12. 1. 2013 11:57

    Tak to mne zaujalo ze dneska udělám k obědu .Určitě budě to chutnat cele rodině . :-* :-*

  • Marcela
    Marcela |

    26. 8. 2004 07:42

    Zkusila jsem to, ale kapustu jsem přidala do směsi rizota do palačinek, bylo to vynikající a ty palačinky na talíři vypadaly velice efektně, pouze se zeleninovou oblohou, pochutnali jsme si. Pouze je to dost náročné na čas, zvlášť pokud je to pro celou rodinu.

  • MIRKA
    MIRKA |

    4. 6. 2004 21:02

    TAK TO VYPADA TAK BOZSKY,ZE BY SOM SA NAJRADSEJ ROZBEHLA DO KUCHYNE. SKODA,ZE MOJA DRAHA POLOVICKA NEJE MASO. NEVIE,O CO PRICHADZA!!!

  • Erik
    Erik |

    3. 6. 2004 11:48

    jednoduché a chutné