Autor:

Kávový korpus

Snadné
Ingredience
Vejce 2 ks
Cukr krupice 120 g
Hladká mouka 120 g
Prášek do pečiva 1,5 lžička
Smetana ke šlehání 120 ml
Kávová sedlina
(lógr)
1,5 lžička
Tuk  
Kávový korpus

Postup přípravy:

Vejce vyšleháme s cukrem do pěny, vmícháme smetanu, kávovou sedlinu, mouku s kypřidlem. Vše dobře promícháme, těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy a pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů dorůžova. Vyzkoušíme špejlí, těsto se na ní nesmí lepit. Poté necháme vychladnout, prokrojíme, potřeme a zdobíme dle chuti.

Množství těsta je určeno pro formu cca 20 cm. Pokud chceme mít korpus vyšší a širší, množství zdvojnásobíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Buchta s jablky a ořechy Originální recepty z plodů podzimu Články z

Komentáře k receptu: Kávový korpus

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web