Autor:

Kávový korpus

Snadné
Ingredience
Vejce 2 ks
Cukr krupice 120 g
Hladká mouka 120 g
Prášek do pečiva 1,5 lžička
Smetana ke šlehání 120 ml
Kávová sedlina
(lógr)
1,5 lžička
Tuk  
Kávový korpus

Postup přípravy:

Vejce vyšleháme s cukrem do pěny, vmícháme smetanu, kávovou sedlinu, mouku s kypřidlem. Vše dobře promícháme, těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy a pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů dorůžova. Vyzkoušíme špejlí, těsto se na ní nesmí lepit. Poté necháme vychladnout, prokrojíme, potřeme a zdobíme dle chuti.

Množství těsta je určeno pro formu cca 20 cm. Pokud chceme mít korpus vyšší a širší, množství zdvojnásobíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Čokoládový koláč s polevou 4 báječné koláče z tmavého těsta Články z

Komentáře k receptu: Kávový korpus

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web