Autor:

Králičí haše

Střední
Porce: 4
Ingredience
Králičí maso 800 g
Vepřové maso 200 g
Malý celer 1 ks
Mrkev 2 ks
Petržel 1 ks
Cibule 1 ks
Hladká mouka 1 lžíce
Máslo 20 g
Smetana 1 dl
Sůl  
Pepř mletý  
Králičí haše

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí, Mleté, Vepřové

Opláchnuté maso vložíme do hrnce zalijeme vodou, osolíme a vaříme. Po chvilce přidáme kořenovou zeleninu a cibuli. Měkké maso obereme z kostí a spolu s celerem umeleme.

Z másla a mouky usmažíme světlou jíšku, zalijeme procezeným vývarem, po chvilce smetanou, rozšleháme a povaříme v hustou omáčku. Přimícháme mleté maso, pepř, sůl a za stálého míchání uvaříme hustou haši.

Podáváme se sázenými vejci, vařenými brambory nebo chlebem a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2
4 3 5 1
Tvaroh s fíky Sladké fíky: ovoce z ráje Články z

Komentáře k receptu: Králičí haše

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web