Autor:

Králičí haše

Střední
Porce: 4
Ingredience
Králičí maso 800 g
Vepřové maso 200 g
Malý celer 1 ks
Mrkev 2 ks
Petržel 1 ks
Cibule 1 ks
Hladká mouka 1 lžíce
Máslo 20 g
Smetana 1 dl
Sůl  
Pepř mletý  
Králičí haše

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí, Mleté, Vepřové

Opláchnuté maso vložíme do hrnce zalijeme vodou, osolíme a vaříme. Po chvilce přidáme kořenovou zeleninu a cibuli. Měkké maso obereme z kostí a spolu s celerem umeleme.

Z másla a mouky usmažíme světlou jíšku, zalijeme procezeným vývarem, po chvilce smetanou, rozšleháme a povaříme v hustou omáčku. Přimícháme mleté maso, pepř, sůl a za stálého míchání uvaříme hustou haši.

Podáváme se sázenými vejci, vařenými brambory nebo chlebem a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2
4 3 5 1
Penne s hovězím ragú a houbami Nejoblíbenější klasika: hovězí maso Články z

Komentáře k receptu: Králičí haše

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web