Králičí haše

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 3
neuvedeno
4
porce
neuvedeno
autor: Eva1

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g králičí maso
    • 200
      g vepřové maso
    • 1
      ks malý celer
    • 2
      ks mrkev
    • 1
      ks petržel
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 20
      g máslo
    • 1
      dl smetana
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Opláchnuté maso vložíme do hrnce zalijeme vodou, osolíme a vaříme. Po chvilce přidáme kořenovou zeleninu a cibuli. Měkké maso obereme z kostí a spolu s celerem umeleme.
2
Z másla a mouky usmažíme světlou jíšku, zalijeme procezeným vývarem, po chvilce smetanou, rozšleháme a povaříme v hustou omáčku. Přimícháme mleté maso, pepř, sůl a za stálého míchání uvaříme hustou haši.
3
Podáváme se sázenými vejci, vařenými brambory nebo chlebem a zeleninovým salátem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.