Autor:

Hrušky v karamelu

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Hrušky 4 ks
Cukr 100 g
Voda 4 dl
Solamyl (bramborový škrob) 2 lžíce
Citron 1 ks
Hřebíček  
Hrušky v karamelu

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké, Z ovoce

Hrušky oloupeme, rozčtvrtíme a zbavíme jádřinců. Takto je zblanšírujeme ve vařící vodě s citronem, lžící cukru a 4 kousky hřebíčku.
Zvlášť si připravíme ze zbylého cukru karamel, který zalijeme odvarem z hrušek a dle potřeby přidáme solamyl rozmíchaný ve studené vodě. Hrušky rozdělíme na talíř a přelijeme omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Hrušky v karamelu

Komentáře

  1. Bohouš   20.02.2011 | 21:10 | reagovat | závadný

    A jak si připravím ten karamel jsem se už nedočetl... To je jen půl-recept...

  2. recepty73   16.10.2010 | 20:29 | reagovat | závadný

    1*

    1. recepty73   11.01.2011 | 9:21 | reagovat | závadný

      sladké,z ovoce ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web