Autor:

Hrušky v karamelu

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Hrušky 4 ks
Cukr 100 g
Voda 4 dl
Solamyl (bramborový škrob) 2 lžíce
Citron 1 ks
Hřebíček  
Hrušky v karamelu

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké, Z ovoce

Hrušky oloupeme, rozčtvrtíme a zbavíme jádřinců. Takto je zblanšírujeme ve vařící vodě s citronem, lžící cukru a 4 kousky hřebíčku.
Zvlášť si připravíme ze zbylého cukru karamel, který zalijeme odvarem z hrušek a dle potřeby přidáme solamyl rozmíchaný ve studené vodě. Hrušky rozdělíme na talíř a přelijeme omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Těstoviny s hráškem a chřestem Čerstvá Itálie také u vás doma Články z

Komentáře k receptu: Hrušky v karamelu

Komentáře

  1. Bohouš   20.02.2011 | 21:10 | reagovat |

    A jak si připravím ten karamel jsem se už nedočetl... To je jen půl-recept...

  2. recepty73   16.10.2010 | 20:29 | reagovat |

    1*

    1. recepty73   11.01.2011 | 9:21 | reagovat |

      sladké,z ovoce ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 spánkových poloh, které prozradí, jak jste na tom s milostným životem 7 spánkových poloh, které prozradí, jak jste na tom s milostným životem
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Který muž vám bude věrný? Berani jsou spolehliví, Vodnáři nepředvídatelní Který muž vám bude věrný? Berani jsou spolehliví, Vodnáři nepředvídatelní
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web