Autor:

Hrušky v karamelu

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Hrušky 4 ks
Cukr 100 g
Voda 4 dl
Solamyl (bramborový škrob) 2 lžíce
Citron 1 ks
Hřebíček  
Hrušky v karamelu

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké, Z ovoce

Hrušky oloupeme, rozčtvrtíme a zbavíme jádřinců. Takto je zblanšírujeme ve vařící vodě s citronem, lžící cukru a 4 kousky hřebíčku.
Zvlášť si připravíme ze zbylého cukru karamel, který zalijeme odvarem z hrušek a dle potřeby přidáme solamyl rozmíchaný ve studené vodě. Hrušky rozdělíme na talíř a přelijeme omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Čokoládové koláčky s želé Čajové pochutnání Články z

Komentáře k receptu: Hrušky v karamelu

Komentáře

  1. Bohouš   20.02.2011 | 21:10 | reagovat |

    A jak si připravím ten karamel jsem se už nedočetl... To je jen půl-recept...

  2. recepty73   16.10.2010 | 20:29 | reagovat |

    1*

    1. recepty73   11.01.2011 | 9:21 | reagovat |

      sladké,z ovoce ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web