Autor:

Hrušky na víně

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Hrušky
zralé
4 ks
Med 4 lžíce
Červené víno 400 ml
Skořice
celá
1 ks
Hřebíček 6 ks
Citronová kůra  
Zakysaná smetana  
Hnědý rum
dle chuťi
 
Oříšky
drcené
 
Hrušky na víně

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z ovoce

Do hrnce nalijeme červené víno, vložíme do něj skořici, hřebíčky, citronovou kůru a nakonec vmícháme med. Hrušky omyjeme, oloupeme, rozpůlíme, vyřízneme jádřince a dáme vařit do připraveného hrnce s vínem a kořením.
Hrušky vaříme pomalu asi 10 minut. Občas je přeléváme vínem a ovoce obrátíme.
Pak hrušky vyjmeme z vína a dáme je vychladnout.
Omáčku ještě povaříme do zhoustnutí. Hrušky zdobíme zakysanou smetanou a oříšky a podáváme je s vinnou omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Hrušky na víně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web