Autor:

Quiche

Střední
Ingredience
Listové těsto 1 ks
Vejce 10 ks
Šlehačka 2 ks
Nízkotučný měkký sýr 2 balení
Šunka  
Mrkev
Vařená
 
Česnek  
Sušená nať  
Quiche

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Listové těsto dáme do zapékací mísy předpéct na 10 minut, potom poskládáme na ni mrkev, šunku (nakrájenou) česnek, v misce smícháme vejce (nešlehat!) se sýrem a smetanou (sýr rozmixujeme aby byl kompaktní). Dochutíme přidáme nať a dáme péct na 30-40 min. na 200 °C. Je to syté a chutná to velmi dobře i za studena.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3
3 2 5 1
Haná Tradiční gurmánské speciality z Hané Články z

Komentáře k receptu: Quiche

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web