Autor:

Hruškový závin II.

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 8
Ingredience
Hrušky 3 ks
Polotučný tvaroh 1 ks
Vanilkový pudink 1 ks
Hnědý cukr 2 lžíce
Strouhanka 4 lžíce
Máslo 2 lžíce
Vejce 1 ks
Listové těsto 1 ks
Hruškový závin II.

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Záviny

Hrušky omyjeme a nakrájíme na kolečka, orestujeme na pánvi na másle.

Tvaroh vyšleháme s vejcem, cukrem, pudinkem.

Listové těsto rozválíme, natřeme na něj tavrohovou směs, posypeme strouhankou, na to poklademe okapané hrušky. Kdo má rád sladší, možno ještě pocukrovat vanilkovým cukrem.

Pečeme cca na 180°C, asi půl hodiny. Před koncem pečení potřeme závin zbylým máslem z pánve, kde jsme restovali hrušky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Cukr - pochoutka, nebo bílý jed? A čím tedy vlastně sladit? Články z

Komentáře k receptu: Hruškový závin II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web