Autor:

Pečený Pangasius

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 3
Ingredience
Pangasius
Pozor na obsah vody. Cca 450g ryba
500 g
Rajský protlak 1 plechovka
Majonéza
Na jednu plechovku
100 g
Kari 1 lžíce
Pepř mletý 1 lžička
Máslo  
Sůl 1 lžička
Cibule
Půlku cibule
1 ks
Česnek 4 stroužek
Anglická slanina
podle libosti
2 plátek
Eidam sýr 4 plátek
Pečený Pangasius

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Připravíme si směs, kterou pomažeme ryby. Do misky dáme rajčatový protlak s majonézou, přidáme jednu polívkovou lžíci kari, trochu pepře a promícháme.

Omastíme pekáč máslem a rozložíme ryby. Jednu stranu posolíme a potřeme směsí, otočíme a uděláme to samé. Na pekáč přidejte ještě trochu másla. Na směs pak podle libosti nasypeme malinké kostičky cibule a slaniny.

Pečte je v troubě vyhřáté na 200°C asi 20 minut. Po 15 min ještě přidáme sýr.

Příloha: Brambor nebo jasmínová rýže. ;-)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Mazanec Velikonoční recepty: mazanec, jehněčí, jidáše a další dobroty Články z

Komentáře k receptu: Pečený Pangasius

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web