Autor:

Pečený Pangasius

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 3
Ingredience
Pangasius
Pozor na obsah vody. Cca 450g ryba
500 g
Rajský protlak 1 plechovka
Majonéza
Na jednu plechovku
100 g
Kari 1 lžíce
Pepř mletý 1 lžička
Máslo  
Sůl 1 lžička
Cibule
Půlku cibule
1 ks
Česnek 4 stroužek
Anglická slanina
podle libosti
2 plátek
Eidam sýr 4 plátek
Pečený Pangasius

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Připravíme si směs, kterou pomažeme ryby. Do misky dáme rajčatový protlak s majonézou, přidáme jednu polívkovou lžíci kari, trochu pepře a promícháme.

Omastíme pekáč máslem a rozložíme ryby. Jednu stranu posolíme a potřeme směsí, otočíme a uděláme to samé. Na pekáč přidejte ještě trochu másla. Na směs pak podle libosti nasypeme malinké kostičky cibule a slaniny.

Pečte je v troubě vyhřáté na 200°C asi 20 minut. Po 15 min ještě přidáme sýr.

Příloha: Brambor nebo jasmínová rýže. ;-)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Nejlepší rybí obědy: Fish&chips i ryba na fenyklu Články z

Komentáře k receptu: Pečený Pangasius

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web