Pečený Pangasius

Hodnocení:

Moje:

30 minut
3
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g pangasius Pozor na obsah vody. Cca 450g ryba
    • 1
      plechovka rajský protlak
    • 100
      g majonéza Na jednu plechovku
    • 1
      lžíce kari
    • 1
      lžička pepř mletý
    • máslo
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      ks cibule Půlku cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • 2
      plátek anglická slanina podle libosti
    • 4
      plátek eidam sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Připravíme si směs, kterou pomažeme ryby. Do misky dáme rajčatový protlak s majonézou, přidáme jednu polívkovou lžíci kari, trochu pepře a promícháme.
2
Omastíme pekáč máslem a rozložíme ryby. Jednu stranu posolíme a potřeme směsí, otočíme a uděláme to samé. Na pekáč přidejte ještě trochu másla. Na směs pak podle libosti nasypeme malinké kostičky cibule a slaniny.
3
Pečte je v troubě vyhřáté na 200°C asi 20 minut. Po 15 min ještě přidáme sýr.
4
Příloha: Brambor nebo jasmínová rýže. ;-)
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.