Autor:

Červené zelí

Střední
Ingredience
Bílé zelí 3 kg
Červená řepa 1 kg
Cibule 1 kg
Strouhaný křen 300 g
Cukr 250 g
Ocet 8 dl
Rostlinný olej 3 dl
Nakladač

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Zeleninové

Zelí nakrájíme na nudličky, cibuli na jemná kolečka, přidáme strouhanou řepu a křen. Uvaříme 1 nakladač s octem a cukrem, přičemž množství vody dáme podle návodu. Teplý nakladač přecedíme na zeleninu, přidáme olej a dobře promícháme. Zeleninu naložíme do sklenic, uzavřeme a sterilujeme 25 min. od bodu varu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Komentáře k receptu: Červené zelí

Komentáře

  1. Marie Fatrlová   15.09.2008 | 14:58 | reagovat |

    Dělám něco podobného, ale bez nakladače a octa a je to také výborné, připadá mi zbytečné dávat nakladač když salát zaváříte.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web