Červené zelí s jablky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
6
porce
neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      lžíce sádlo
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks červené zelí
    • kmín
    • 100
      ml červený vinný ocet
    • 50
      g cukr krupice
    • 200
      ml červené víno
    • 50
      g rozinky
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      l drůbeží vývar
    • 1
      ks brambory
    • 2
      ks jablka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na sádle orestujte nakrájenou cibuli. Přidejte nakrouhané zelí, kmín, ocet, cukr, červené víno, rozinky a osolte, 2 minuty restujte a pak zalijte horkým drůběžím vývarem.
2
Chvíli předtím, než bude zelí měkké, přidejte nastrouhanou bramboru a chvíli vařte.
3
Dochuťte solí, pepřem, octem a cukrem. Nakonec přidejte jablka.
Zařazení: Přílohy

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.