Autor:

Babiččina bábovka (výborná)

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 14
Ingredience
Vejce 4 ks
Polohrubá mouka 250 g
Cukr krupice 250 g
Prášek do pečiva
Stačí 1/2
1 ks
Voda 8 lžička
Olej 10 lžička
Kakao 4 lžička
Moučkový cukr
Na posypání
5 lžička
Babiččina bábovka (výborná)

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

1. Rozpůlíme na půl vejce,mouku,cukr krupici,prášek do pečiva,vodu a olej. Do jedné poloviny nasypeme i kakao.

2. Polovinu bez kakaa nalijeme do předem vymazané a moukou vysypané formy na bábovku. Potom do toho nalijeme i polovinu i s kakaem.

3. Bábovku pečeme při 160 stupních 40 minut.

4. Podáváme posypanou cukrem se šlehačkou a pokud máme tak i s malinami nebo jahodami.

Dobrou chuť

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Francouzský jablečný koláč s mandlemi Jak zpracovat bohatou jablečnou úrodu? Články z

Komentáře k receptu: Babiččina bábovka (výborná)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web