Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 29x
2+
4.24 29 Azu po tatarsku 5 1
Autor:

Azu po tatarsku

Snadné
Ingredience
Hovězí maso 500 g
Rostlinný olej 60 g
Cibule 100 g
Kečup - jemný 3 lžíce
Nakládané okurky 1 ks
Vývar  
Bobkový list  
Sůl  
Pepř mletý  
Azu po tatarsku

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Hrubě nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso pokrájené na hranolky a za stálého míchání zprudka osmahneme. Lehce podlijeme vodou nebo vývarem, přidáme koření a dusíme pod pokličkou do změknutí. Před koncem dušení přidáme protlak nebo kečup a okurku pokrájenou na hranolky. Vhodná příloha je dušená rýže nebo těstoviny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 29x)
Hovězí hamburger Domácí hamburger krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Azu po tatarsku

Komentáře

  1. Simona   03.12.2015 | 14:13 | reagovat | závadný

    Skvěle vypadalo a skvěle chutnalo. Azu nikdy nezklame .Tento zákldní recept odpovídá realitě .Já podávala s rýží a bylo to výborné. <3

  2. KV   01.09.2013 | 12:55 | reagovat | závadný

    skvělé jídlo, vždycky se povede a vždycky chutná

  3. VejvodaA   17.04.2013 | 14:18 | reagovat | závadný

    No...proběhly lehké změny v postupu,ale šmákl jsem si,ještě se uvidí,jak zareaguje zbytek rodiny:)...Díky za recept

  4. Hora   08.02.2013 | 11:23 | reagovat | závadný

    Nikomu to nejelo

  5. TomBeyk   05.06.2012 | 18:41 | reagovat | závadný

    "osmahneme a pod pokličkou dusíme ve vlastní šťávě" - když to maso pustí šťávu, tak je potom jak smrkové dříví. Maso se musí orestovat tak, aby šťávu nepustilo!!! Zůstane tak šťavnaté. Potom pro dušení se mírně podlije vodou nebo vývarem. To jsou základy Ladio čéče. :-|

    1. Trimila   13.06.2015 | 17:04 | reagovat | závadný

      Tak já nevím, co si o tom mám mysle. Ladia jasně píše, že se maso zprudka osmahne, což znaená orestuje, že? Aby se zatáhlo. Pak se má lehce podlít a dusit do změknutí. Nepíše "ve vlastní šťávě" ! A Vy ji opravujete, že maso se musí orestovat, neboli vlastně píšete to samé, co Ladia. A v čem budete dusit to maso bez podlití? Jako dusit nasucho? Tak to tedy bude škvarek! Asi jste Bejku znalec. No hlavně, když jste ji opravil, že? Sebevědomí stouplo,čéče? :-*

1 2 3 4 ... 6 7 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web