Andělské zvony

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 24
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg vepřový bůček
    • 0,5
      kg kysané zelí
    • olej
    • 1
      ks paprika
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      ks chilli papričky
    • sůl
    • kmín
    • grilovací koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na rozehřátém oleji zesklovatíme kostičky cibule a papriky. Bůček nakrájíme na kostičky, osolíme, okmínujeme a posypeme grilovacím kořením. Přidáme na pánev a promícháme. Osmahneme a zalijeme troškou teplé vody. Za občasného podlévání a míchání dusíme doměkka. Pod masem musí vzniknout hnědá, hustá šťáva. Mezitím uvaříme doměkka kysané zelí. Do téměř hotového masa přidáme utřený česnek a chilli papričku. Ze zelí slijeme vodu a promícháme ho s masem. Podáváme s chlebem....
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • blaba1
    blaba1 |

    24. 1. 2014 11:45

    dobrý.... ;-) ;-) .já ještě přidal klobásku :) :)

  • Zita
    Zita |

    26. 8. 2013 10:56

    Zaslouženě za 1* <3

  • muminek
    muminek |

    30. 7. 2013 19:55

    je to bomba :-P

  • Musilová
    Musilová |

    30. 1. 2012 08:55

    Díky za recept,moooooc dobré to bylo <3 <3 <3

  • STar
    STar |

    25. 7. 2011 23:49

    Vypadá to dost odporně jako ;-) ;-) ;-) ;-)

  • Islapakova
    Islapakova |

    22. 7. 2011 21:58

    Prodává se v naší obci při slavnostech, jde to na dračku.

  • Islapakova
    Islapakova |

    22. 7. 2011 21:58

    Prodává se v naší obci při slavnostech, jde to na dračku.

  • Ladia
    Ladia |

    19. 5. 2011 09:45

    Ano, ale běžný uživatel toto může pouze u vlastních fotografií ;-)

  • Lenka Hradecká
    Lenka Hradecká |

    18. 5. 2011 10:54

    Stejný případ jako u "Babiččiných závitků" - fotografii je nutné označit jako "defaultní obrázek". (opraveno)

  • Ladia
    Ladia |

    18. 5. 2011 09:18

    Zde se také "schovala" fotografie při editaci.

  • recepty73
    recepty73 |

    28. 1. 2011 17:33

    ...z počátku jsem byl dost nedůvěřivý :-\ .Výsledek = :-*,nezbylo ani na přidání :-( .Foto přidávám a určitě jsem nedělal naposledy :-D ;-) !!!

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    28. 1. 2011 12:58

    No jo, každá rychle osmahnutá směs kousků masa je čína a každé maso s kysaným zelím je segedín... :-D

  • Klára K.
    Klára K. |

    27. 1. 2011 23:06

    Tak, segedín to neni na žiaden pád.

  • Ladia
    Ladia |

    27. 1. 2011 22:13

    Segedín to rozhodně není, vyzkoušejte ;-)

  • Tonik
    Tonik |

    17. 11. 2010 09:17

    Jaký zvony? , vždyť je to segedín.

  • jim
    jim |

    17. 10. 2010 11:06

    Pro vegetariány je možné nahradit vepřové kombinací uzeného tofu se sójovýmy kostky.Moc dobré... ;-)

  • Petr Stránský
    Petr Stránský |

    25. 5. 2010 12:21

    Náhodou jsem na tento recept přišel -jen jsem hledal něco zajímavého z vepřového. Udělal jsem to z kousku ořechu a krkovičky - a došel jsem pro kousek bůčku. A nemělo to chybu - ještě teď maj všichni mastné huby.

  • Mabelka Mabelka
    Mabelka Mabelka |

    12. 1. 2009 00:08

    Dělala jsem z krkovičky a bylo to výborné!

  • lubka maskova
    lubka maskova |

    5. 10. 2007 13:30

    my na slovensku to podavame pred svadbou akorat ten bucek vypeceme a pak pridame cibuli a az je to napul hotove tak tam dame zeli.to jidlo ma byt hodne masny aby to zamastilo zaludek pred tim alkoholem

  • renata pan
    renata pan |

    28. 1. 2007 17:34

    moc nám chutnalo. Dokonce i manžel, který není na zelí, chválil!

  • Bogaj
    Bogaj |

    25. 1. 2007 07:33

    Já to znám od tchýně a občas si to u ní objednávám. Ona tam nedává chilli a navíc, kombinuje vepřové maso s králíkem!

  • Ivana Nedbalková
    Ivana Nedbalková |

    19. 12. 2006 18:44

    Tak jsem to dnes zkusila na oběd a musím říct,že to bylo opravdu dobré

  • Lucie
    Lucie |

    26. 11. 2006 21:56

    U tohohle jidla slysite zvony. Kdyz se ten bucek poradne vysmazi, tak tam nejde poznat ta tlustina. Patri to k memu nejoblibenejsimu jidlu.

  • Josef Šictař
    Josef Šictař |

    31. 10. 2006 15:33

    výborné chtěl bych si přidat ještě 1000000

  • Martina Veselá
    Martina Veselá |

    6. 10. 2006 12:44

    Moc dobré - jen jsem vynechala olej a cibulku opekla na výpeku ze sádla z bůčku. A s chilli opatrně, pálilo to jako čert.

  • Lukáš Grimm
    Lukáš Grimm |

    21. 9. 2006 15:52

    Super!!!!!:-))

  • lidka dubinská
    lidka dubinská |

    11. 1. 2006 16:26

    moc a moc dobrý.l

  • Eva Hejlíková
    Eva Hejlíková |

    27. 9. 2005 10:53

    Místo normální papriky dávám kapii....moc dobré papu :o)

  • Anonym
    Anonym |

    16. 8. 2005 21:55

    Tak to je trochu pracnější segedinský guláš.

  • Marie Svobodová
    Marie Svobodová |

    10. 6. 2005 12:47

    Bůček moc nemusíme, tak jsem použila plecko. Manžel se jen olizoval.

  • Václav Bělice
    Václav Bělice |

    22. 4. 2005 09:19

    Toto jídlo je pohádka

  • Jana z VM Řezníčková
    Jana z VM Řezníčková |

    13. 1. 2005 07:43

    Toto když se jí, tak je slyšet andělské zvony, že?!