Autor:

Rizoto s vepřovou konzervou

25 minut PT0H25M
Snadné
Porce: 3
Ingredience
Cibule 1 ks
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Kupte nějakou pořádnou, s alespoň 90 % masa
1 ks
Rýže 2 ks
Nakládané okurky 6 ks
Červená paprika  
Chilli  
Sůl  
Pepř mletý  
Rizoto s vepřovou konzervou

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z rýže

Dáme vařit vodu. Až se voda bude vařit, vložíme rýži podle návodu na obalu. Pokud používáme sypanou rýži, tak doporučuji 1 hrnek rýže a k tomu 2 hrnky vody.

Dále vyndáme maso z konzervy a nakrájíme na kousky. Na pánvi si osmahneme trochu cibulky a přidáme nakrájené maso. Maso posypeme solí, pepřem a podle chutí červenou paprikou a chilli.

Až se rýže dovaří, smícháme ji s připravenou směsí. Podáváme s kyselou okurkou a posypané strouhaným sýrem.

Dobrou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Redaktorka Jana Illéšová Domácí jogurt krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Rizoto s vepřovou konzervou

Komentáře

  1. recepty73   06.11.2013 | 17:21 | reagovat |

    ...je to dobré jídlo třeba při kempování, vaření netrvá dlouho a s okurkou nebo salátem...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web