Rizoto s vepřovou konzervou

Hodnocení:

Moje:

25 minut
3
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks vepřové maso ve vlastní šťávě Kupte nějakou pořádnou, s alespoň 90 % masa
    • 2
      ks rýže
    • 6
      ks nakládané okurky
    • červená paprika
    • chilli
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dáme vařit vodu. Až se voda bude vařit, vložíme rýži podle návodu na obalu. Pokud používáme sypanou rýži, tak doporučuji 1 hrnek rýže a k tomu 2 hrnky vody.
2
Dále vyndáme maso z konzervy a nakrájíme na kousky. Na pánvi si osmahneme trochu cibulky a přidáme nakrájené maso. Maso posypeme solí, pepřem a podle chutí červenou paprikou a chilli.
3
Až se rýže dovaří, smícháme ji s připravenou směsí. Podáváme s kyselou okurkou a posypané strouhaným sýrem.
4
Dobrou chuť.
Zařazení: Pokrmy Z rýže
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 |

    6. 11. 2013 17:21

    ...je to dobré jídlo třeba při kempování, vaření netrvá dlouho a s okurkou nebo salátem...